Wilt u mij bellen a.u.b.

Buitenvloeren

Natuurlijk natuursteen

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het leggen van uw vloer verzorgen. 

In onze showroom treft u een tal van natuursteen soorten aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Ruime keuze
Graniet, basalt, hardsteen, leisteen en kwartsiet zijn leverbaar in talloze afwerkingen, kleuren en in allerlei afmetingen platen, tegels en keien, die wij helemaal voor u op maat kunnen maken.

Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk en is bovendien duurzaam. Dat maakt het uitermate geschikt voor toepassingen in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een natuursteen terras, tafel of bankje. Met natuursteen maakt u uw tuin erg bijzonder. 

Natuursteen harmonieert mooi met water en groen. De rust die uitgaat van deze oeroude elementen ervaren we in de tuin. Daar kunnen we terugschakelen naar een ander tempo en even bijkomen van ons hectische bestaan. 


 


Zoekt u een buitenvloeren dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk