Wilt u mij bellen a.u.b.

Gevelbekleding

Het uiterlijk van een natuurstenen wandbekleding is uniek en tijdloos en het schept een sfeervolle ambiance. Fraaie voorbeelden zien we terug in stijlvolle grachtenpanden, trendy horecagelegenheden en natuurlijk in de Italiaanse bouwkunst. Ook in huis zijn er vele mogelijkheden. Denk eens aan de wand achter het aanrechtblad, een lambrisering in de hal of de wanden van toilet en badkamer. Natuursteen is duurzaam en makkelijk te onderhouden. Met natuurstenen wanden maakt u uw huis erg bijzonder. 

Ook buiten
Natuursteen aan de gevel is een sierraad voor uw huis. Het kan in de vorm van een kleine gevelsteen, een raamomlijsting of als een soort lambrisering (basement). Natuurlijk kan ook de hele gevel worden opgetrokken uit rechthoekige platen of metselwerk van natuursteen.

In onze showroom treft u een tal van Marmer en Graniet soorten aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw gevelbekleding te verzorgen.
 


Ook voor natuurstenen gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk