Wilt u mij bellen a.u.b.

Graniet vloeren

Een gepolijste granietenvloer toont zijn kleuren op z’n best, maar er zijn tegenwoordig ook nieuwe technieken ontwikkeld om de vloer een andere uitstraling te geven: Satinato en Leather Finish; hierdoor krijgt de vloer een iets ruwer oppervlak met een zijdeglans. In alle gevallen behoud graniet zijn orginele kleur, zelfs in drukbelopen ruimtes. Graniet is kwalitatief een uitstekend product als het gaat om de eigenschappen (hard, slijtvast, krasvast etc.). Hierdoor is het zeer geschikt voor bevloering (ook in openbare gebouwen), traptreden, keukenbladen, gevelbekleding en andere toepassingen. Graniet is in heel veel kleurvariaties verkrijgbaar.

In onze showroom treft u een tal van Granieten vloeren aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.   

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het leggen van uw vloer verzorgen. 

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard. 
 


Zoekt u een graniet vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk