Wilt u mij bellen a.u.b.

Haardbekleding

Natuursteen met vuur

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten en plaatsen van uw natuursteen te verzorgen.

In onze showroom treft u een tal van natuursteen soorten aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.   

De mogelijkheden om een schouw aan te kleden met natuursteen zijn bijna onbegrensd. Of het nu gaat om een schouw met cannelures en pilaren, een strakke schoorsteenomlijsting of een openhaardplateau, het geeft uw warmtebron een natuurlijke uitstraling die zijn weerga niet kent. Natuurstenen openhaarden zijn leverbaar in talloze modellen. Bijvoorbeeld strak, of juist meer vloeiend vormgegeven, sober of rijk geaderd, met een hoogglans of een doorleefd uiterlijk. Of misschien heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

Wat is er nu heerlijker dan samen genieten van een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur? Een natuurstenen openhaard is een echte sfeermaker, óók als het vuur niet brandt. De natuurlijke schoonheid van natuursteen maakt de schouw tot een unieke blikvanger, die past in elk interieur.
 

 


Ook voor natuursteen haardbekleding bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk