Wilt u mij bellen a.u.b.

Marmer vloeren

In iedere marmeren vloeroppervlak kan het uiterlijk verschillen van regelmatig tot zeer onregelmatig, maar heeft het altijd een bijzondere en enigzins luxe uitstraling. Marmer werd meestal gepolijst of gezoet afgewerkt. Tegenwoordig zie je steeds meer marmer die een speciale behandeling hebben ondergaan zoals; geborsteld of getrommeld. 

Deze bewerkingen zorgen ervoor dat de marmeren vloer een "verouderd" uiterlijk krijgt ook wel "Anticato" genoemd. Dit is vele malen gebruiksvriendelijker en dus makkelijk in het onderhoud.

In onze showroom treft u een tal van Marmeren vloeren aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het leggen van uw vloer verzorgen. 

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.
 


Zoekt u marmeren vloeren dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Wekerom, Renkum, Renswoude en Nijkerk