Wilt u mij bellen a.u.b.

Badkamers

Puur genieten in uw sfeervolle badkamer.

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw natuursteen te verzorgen. 

In onze showroom treft u een tal van Marmer en Graniet soorten aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Er is er een ruime keuze aan geschikte steensoorten verkrijgbaar in tegels en grote platen. Wij maken het voor u op maat en naar uw wens, of het nu gaat voor een rand om het bad, een douchewand,  wastafelblad, een massieve wastafel, douchevloer of  wandbekleding. Met natuursteen kunt u de badkamer helemaal naar eigen inzicht inrichten.

Na een drukke dag is de badkamer de plek in huis om even tot rust te komen. En dat gaat het best in een mooie en aangename ruimte. Natuursteen wordt gewaardeerd om haar natuurlijke schoonheid. Bovendien voelt het prettig aan, is het waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Dat maakt natuursteen zeer geschikt voor elk type badkamer. 
 


Ook voor natuurstenen badkamers bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk