Wilt u mij bellen a.u.b.

Natuursteen Dorpels

Onder bouwwerk worden vensterbanken, dorpels en neuten verstaan. Ook hiervoor geldt dat er uit talloze natuursteen soorten wordt gekozen wat betreft kleur, structuur en uiterlijk. Afhankelijk van de natuursteen en de afwerking (gezoet, donker gezoet, gepolijst, gefrijnd, etc) verschilt het uiterlijk van egaal tot geaderd en bont gekleurd. Dorpels en neuten worden veelal uitgevoerd in Belgisch hardsteen, omdat deze steensoort op alle fronten goede eigenschappen heeft. De neutrale grijs/zwarte kleur combineert goed bij elk kozijn, metselwerk en randafwerking. Maar kan natuurlijk ook in andere materiaal soorten gemaakt worden.

In onze showroom treft u hardsteen aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.    

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw dorpels te verzorgen. 

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.             


ook voor natuursteen dorpels bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk