Wilt u mij bellen a.u.b.

Traptreden

Natuursteen geeft een trap in uw woning een sfeervolle uitstraling die door geen enkel materiaal te evenaren is en maakt uw trap heel bijzonder.

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw trap te verzorgen.

In onze showroom treft u een tal van natuursteen soorten in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.   

Natuursteen is geschikt voor elk type vloer of trap. Marmer, graniet, leisteen, hardsteen en kwartsiet kunnen tegen een stootje, zijn eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Het voelt blootvoets prettig aan, zelfs met een ruw oppervlak. Ook voor buitenvloeren en buitentrappen is natuursteen zeer geschikt, zoals een terras of een entree. Zo kunt u uw ontwerp binnen en buiten de woning vloeiend op elkaar laten aansluiten.

De kleur, structuur en het karakter van elke trap kan aan de woonstijl worden aangepast, door bijvoorbeeld de keuze van de steensoort en de afwerking van het oppervlak (ruw, dof of glanzend).
 


Ook voor natuursteen trappen bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk