Wilt u mij bellen a.u.b.

Natuursteen Wastafels

Het tijdloze en unieke uiterlijk van natuursteen is een blikvanger voor elke badkamer. Dit natuurproduct is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld  wastafelbladen. Natuursteen is leverbaar in allerlei kleuren en kan helemaal naar uw wens worden afgewerkt. Bijvoorbeeld de vorm, dikte, randafwerking en uitsparingen. Natuursteen biedt een scala aan mogelijkheden om uw wastafel wel heel bijzonder te maken. Een wastafel van natuursteen geeft uw badkamer een uitstraling waar geen ander materiaal tegenop kan.|

Functioneel
Een blad moet niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch zijn. Met natuursteen is dat geen probleem. Het materiaal kan tegen een stootje, is duurzaam, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. En na vele jaren intensief gebruik krijgt natuursteen nog meer karakter.

In onze showroom treft u een tal van natuursteen soorten in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw wastafel te verzorgen. 

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.


Ook voor natuursteen wastafels bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk