Wilt u mij bellen a.u.b.

Travertin

Travertin natuursteen is herkenbaar door de warme lichte kleur tinten van beige to bruin. Deze natuursteen vloeren zijn zowel gezoet als getrommeld verkrijgbaar.

Travertin is een kalksteen die gevormd wordt door de neerslag van kalk uit oververzadigd water uit warme bronnen. Takjes, bladeren en ander materiaal dat in dit water valt en later verteert, veroorzaken de kenmerkende onregelmatige poriën van dit materiaal. Het meeste travertin is afkomstig uit Turkije en is leverbaar in gezoete of getrommelde tegels.

In onze showroom treft u een tal van travertin vloeren aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.    

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het leggen van uw vloer verzorgen. 

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.
   


Zoekt u een travertin vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk