Wilt u mij bellen a.u.b.

Natuursteen Vensterbanken

Vensterbanken in hardsteen, graniet en marmer zijn bij ons in veel kleuren en maten verkrijgbaar. Een steensoort die wij de laatste periode veel gebruiken is het materiaal Laperto. Deze rustige en neutrale kleur past in ieder huishouden en is duurzaam en functioneel. Voor wat betreft de maatvoering en afwerking van de vensterbanken is alles bij ons mogeljk. Onze werkplaats maakt alles naar uw wensen klaar, met een snelle levertijd en hoogstaande kwaliteit. Onze buitendienst is gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van de producten als u dat wenst en dragen zorg voor een uitstekend resultaat.

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard. 

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw vensterbanken te verzorgen. 

In onze showroom treft u een tal van vensterbanken aan in alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 


ook voor natuursteen vensterbanken bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk