Wilt u mij bellen a.u.b.

Keukenbladen

Natuursteen keukenbladen van graniet, hardsteen of marmer

U kunt ook onze uitgebreide showroom bezoeken, ook daar zijn de mogelijkheden van natuursteen te bewonderen en heeft u een keuze uit meer dan 190 materiaalsoorten. Een bezoek is zeker de moeite waard.

De Gelderse Steenhouwerij is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en is een begrip in Ede en omstreken. Natuurlijk hebben wij de ervaring en de vakmensen in huis om ook het inmeten of plaatsen van uw keukenblad te verzorgen. 

In onze showroom treft u een tal van alle mogelijke bewerkingen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Onbezorgd kokkerellen
In een keuken moet je naar hartelust kunnen kokkerellen en dus moet het blad tegen een stootje kunnen. Met natuursteen is dat geen probleem. De bakker en de visboer gebruiken al generaties lang natuursteen als werkbladen, omdat ze duurzaam, hygiënisch en makkelijk schoon te maken zijn. Natuurstenen bladen kunnen op vele manieren worden toegepast. Als blad op een eettafel, balie of kookeiland, als vensterbank, en natuurlijk als aanrechtblad met desgewenst een achterwand van hetzelfde materiaal.

Individueel design
Natuursteen laat zich fraai combineren met elk keukenontwerp. De bijzondere kleur en structuur van dit natuurproduct geven uw keuken een unieke uitstraling. Er bestaat een ruime keuze in natuursteen soorten die helemaal naar uw wens kunnen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen. Een keukenblad van natuursteen geeft uw keuken een uitstraling waar geen ander materiaal tegenop kan. 

 


Ook voor natuurstenen keukenbladen / aanrechtbladen bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben tevreden klanten in de plaatsen Ede, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Barneveld,
Rhenen, Lunteren, Bennekom, Apeldoorn, Ederveen, Harskamp, Otterlo, Oosterbeek, Renkum, Renswoude en Nijkerk