Wilt u mij bellen a.u.b.

Wie zijn wij

In ruim 60 jaar is De Gelderse Steenhouwerij uitgegroeid tot één van de toonaangevende natuursteenverwerkende bedrijven van Gelderland. Onze naam staat voor degelijk en kwalitatief hoogstaand vakwerk en is een begrip in Ede en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van natuursteen dorpels, raamdorpels, vensterbanken, vloeren, tafels, keukenbladen, wastafelbladen, haardbekleding, schouwen, grafmonumenten, gevelbekleding, traptreden, poerafdekkers, muurafdekkers en nog veel meer. Onze klantengroepen bestaan onder andere uit particulieren, bouwaannemers, keukencentra en groothandelaren.

Showroom
In Ede is onze showroom met werkplaats gevestigd , waar onze productenreeks op zeer aantrekkelijke wijze tentoon staan gesteld. U bent te allertijde welkom om onze showroom te bezoeken. U zult dan door onze verkopers worden rondgeleid en geconfronteerd worden met onze prachtige natuursteenproducten. Een bezoek is zeker de moeite waard

Onze Werkplaats
Deze is voorzien van moderne apparatuur en machines op het gebied van natuursteenbewerking. In deze werkplaats maken wij, met onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers uw natuursteenproducten op maat.

Plaatsen en inmeten
Naast onze werkplaats hebben wij een buitendienst die gespecialiseerd is in het inmeten en plaatsen van onze producten. Door onze kennis en ervaring in zowel het vervaardigen, inmeten en plaatsen van natuursteen, komen wij tot een zeer hoge kwaliteit die niets meer te wensen over laat. 

Naast onze eigen productie nemen wij tevens natuursteenproducten af in het buitenland. De inkoop van diversen soorten materiaal vindt plaats in landen als Belgie, China, Spanje, Portugal, Italië . Wij hebben door de jaren heen goede relaties met professionele bedrijven en importeurs opgebouwd die hoogstaande kwaliteit afleveren.

Wij nodigen u vrijblijvend uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Kelvinstraat in Ede